joi , februarie 22 2024
Breaking News

Calcar Cluj

Avantaje calitative ale pietrei naturale din Calcar Cluj

O amenajare interioara realizata cu piatra naturala din Calcar Cluj este o decoratiune cu un estetic si un design unic si atragator. Piatra decorativa din calcar este un material de constructii ecologic in proportie de suta la suta. In acelasi timp, prezinta avantajul ca este un material foarte rezistent la uzura.

Calcar ClujPoate fi privita si ca fiind cel mai bun izolator termic. In general, piatra naturala absoarbe si depoziteaza, in mod eficient, caldura. Mai mult de atat, piatra naturala radiaza caldura. Este unul dintre cele mai vechi materiale de constructii din lume. Nu isi pierde niciodata stralucirea de-a lungul timpului. Este practic o piatra naturala indestructibila.

Inspiratia profesionistilor – piatra decorativa de Calcar Cluj

Pentru o folosinta indelungata in timp este recomandata piatra naturala din Calcar Cluj si datorita operatiunilor de mentenanta si intretinere reduse. Piatra naturala din calcar este foarte usor de intretinut. Se poate sterge, foarte usor, cu o carpa moale si umeda. Pe piata actuala exista si solutii speciale care confera pietrei calcaroase un aspect magnific si spectaculos pe o perioada indeplungata de timp. Piatra calcaroasa, in esenta, este o piatra simpla. Insa, in acelasi timp, prezinta si tendinte de modernism. Ardezia este incredibil de durabila.

Piatra naturala din calcar poate avea si o vibratie rustica, in functie de preferintele, gusturile si exigentele clientului.

Decoratiuni cu piatra naturala

Pot fi amenajate foarte mute tipuri de amenajari si decoratiuni folosind piatra naturala Calcar Cluj. Fiind o roca sedimentara, preponderent organogena de culoare crem, piatra decorativa din calcar prezinta caracteristici tehnice proprii. O roca de calcar are in compozitie minerale calcit si aragonit. Cel mai des, pietrele calcaroase se formeaza din sedimente biogene. Un aspect foarte important este faptul ca piatra din calcar dispune de proprietatea de autocimentare. Odata cu trecerea timpului, dupa mai multe cicluri de inghet-dezghet, rezistenta la uzura a pietrei calcaroase se imbuntateste semnficativ. La fel de mare relevanta prezinta si duritatea pietrei din calcar, absorbitia de apa, precum si rezistenta la compresiune.

Verifica si

Finestre PVC

Finestre PVC

Finestre PVC: Una Scelta Sostenibile per la Tua Casa e l’Ambiente Il PVC, o cloruro …

Close