marți , mai 21 2024
Breaking News

Remorca Tractor Cu o Axa

Ce marfa poate fi transportata cu o remorca tractor cu o axa?

Atunci cand vine vorba despre o remorca tractor cu o axa, este evident faptul ca discutam despre o remorca agricola. O astfel de remorca este mare si grea in comparatie cu o remorca auto usoara pe care o vedem atasata unui autoturism. Mai multe detalii insa despre acest tip de remorca pentru tractor, veti afla in randurile care urmeaza.

Transportul marfurilor cu o remorca tractor cu o axa

O astfel de remorca poate fi atasata in mod evident unui tractor, si este adesea intalnita in mediul rural. Se poate atasa insa si unui cap tractor sau unei masini de teren. Astfel de remorci cantaresc mai mult de o tona (1000 de kilograme) si au dimensiuni destul de mari. De fapt, majoritatea remorcilor de acest tip cantaresc in jur de doua tone (2000 de kilograme).

Remorca Tractor Cu o AxaPersoanele care isi doresc sa conduca un tractor sau o masina de teren cu o asemenea remorca atasata, necesita permisul CE. Aceasta categorie pentru permisul auto este destinata soferilor profesionisti.

Cat despre o remorca tractor cu o axa, aceasta poate fi folosita pentru a transporta tot felul de marfuri. Pentru ca le intalnim adesea in mediul rural, suntem obisnuiti sa credem ca doar in agricultura sunt folosite.

In mod evident, cei care se ocupa de agricultura folosesc astfel de remorci agricole pentru transportul culturilor. Cu asemenea remorci isi aduc acasa de pe camp cerealele, legumele si celelalte produse agricole.

Remorcile pentru tractor cu o axa insa pot fi folosite si pentru a transporta pietris de exemplu sau alte incarcaturi. Indiferent ce se doreste a fi transportat cu o remorca de acest tip, aceasta isi dovedeste rapid utilitatea.

Remorca noua sau second hand?

Unii agricultori cauta sa isi cumpere o remorca tractor cu o axa noua. Acestia dispun de un buget mare, si simt nevoia de a-si cumpara o remorca noua. Aceasta nu a mai fost folosita, nu prezinta urme de uzura si poate avea o durata de viata indelungata.

Cei care nu dispun de multi bani, se multumesc si cu remorci second hand. Si acestea pot fi foarte utile, desi pot prezenta urme de uzura.

Verifica si

Firme Termopan Brasov

Firme Termopan Brasov

Alegerea in cinci pasi a unei firme termopan Brasov Atunci cand vreti sa va renovati …

Close