joi , februarie 22 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Brasov Cu Laser

Cum se procedeaza inainte si dupa procedura de epilare definitiva Brasov cu laser?

Procedura de epilare definitiva Brasov cu laser este cel mai important tratament corporal la ora actuala. Acesta este ideal pentru toate persoanele care isi doresc sa elimine firele de par crescute in diverse zone ale corpului.

Unele persoane de exemplu se pot simti inconfortabil datorita firelor de par din zona axilelor (subrat). Alte persoane se pot simti incomodate de firele de par din zona inghinala sau de pe picioare. Exista si persoane care doresc eliminarea parului de pe maini, spate, piept sau picioare.

Ei bine, epilarea definitiva cu ajutorul laserului poate elimina firele de par din fiecare zona mai sus mentionata. Trebuie sa stiti insa ca inainte dar si dupa un astfel de tratament corporal este nevoie sa respectati anumite detalii. Care sunt acestea, puteti afla doar daca alegeti sa cititi acest articol pana la final.

Pregatirea pentru epilare definitiva Brasov cu laser

Dupa cum bine stiti, inaintea unui tratament corporal trebuie sa va pregatiti. Acest lucru este valabil si in cazul de fata, in ceea ce priveste procedura de epilare definitiva. Iata asadar cum trebuie sa procedati.

Barbieriti zona

Fireste, primul pas pe care il aveti de facut este sa va programati pentru un astfel de tratament. Inaintea tratamentului insa, cu o seara inainte mai exact, trebuie sa barbieriti zona tratata.

Nu folositi ceara

Nu epilati cu ceara in cele 4 saptamani care au precedat programarea, deoarece pigmentul este necesar in foliculul de par pentru ca laserul sa identifice parul si ca tratamentul sa fie eficient.

Evitati lumina directa a soarelui

Evitati expunerea zonei la lumina directa a soarelui cu cel putin 2-4 saptamani inainte de tratament si protejati intotdeauna pielea cu protectie solara.

Epilare Definitiva Brasov Cu LaserDe ce sa alegeti Epilare Definitiva Brasov Cu Laser? In mare parte, acestea sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti si sa le respectati inainte de un asemenea tratament corporal. Daca sunteti un caz special, cu siguranta vi se va spune de la salon si vi se vor oferi informatii suplimentare. Pentru 99% dintre persoane insa, acestia sunt pasii de urmat inaintea unei epilari definitive cu laser Brasov. Acum este foarte important sa aflati si cum trebuie sa procedati dupa tratament.

Post de ingrijire

Este posibil sa existe o oarecare caldura usoara si roseata in zonele care au fost tratate. Se poate calma orice roseata si sensibilitate cu diverse unguente care va vor fi recomandate de la salon. Acesta este un produs care poate fi aplicat generos timp de 3-5 zile sau pana cand pielea a revenit la starea de dinaintea tratamentului.

Lucruri de evitat

Timp de 24 de ore dupa tratament, evitati barbierirea, epilarea cu ceara sau smulgerea parului, exfolierea, transpiratia excesiva, inotul sau sauna, dusurile foarte fierbinti si imbracamintea stramta si restrictiva. De asemenea, este foarte important sa evitati sa va tatuati pielea in zona tratata imediat inainte sau dupa un astfel de tratament corporal.
Evitati lumina directa a soarelui.

Evitati expunerea zonei la lumina directa a soarelui timp de cel putin 2 – 4 saptamani dupa tratament si utilizati intotdeauna crema de protectie solara pentru a proteja pielea si a mentine rezultatele.

Concluzie

Procedura de epilare definitiva Brasov cu laser este deosebit de eficienta. Se poate vedea foarte clar insa faptul ca exista unele lucruri care trebuiesc respectate cu sfintenie. Aici ne referim la ce este voie si ce nu este voie inainte si dupa tratament.

Verifica si

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

Ce beneficii de top obtin de la epilare definitiva cu laser Brasov? In mod evident, …

Close