joi , februarie 22 2024
Breaking News

Termopane Brasov

Trei motive pentru a cumpara usi si ferestre termopane Brasov

Majoritatea locuintelor au acum usi si ferestre termopane Brasov. Acestea au luat locul celor care aveau tamplaria din lemn (ferestrelor si usilor clasice).

Daca pana acum nu ati facut acest pas, a sosit momentul sa inlocuiti si dumneavoastra usile si ferestrele. Doar uitati-va cu atentie cat de frumoase si elegante sunt termopanele vecinilor comparativ cu usile si ferestrele din lemn.

Daca acest lucru nu v-a convis, va prezentam in continuare trei motive pentru a face o astfel de investitie. Si cand spunem investitie nu gresim deoarece veti investi in confortul casei dvs. Asadar, sa vedem care sunt cele mai importante trei motive pentru a face o asemenea investitie.

De ce sa alegeti usi si ferestre termopane Brasov

Numarul argumentelor in favoarea geamurilor si a usilor termopane este unul cu adevarat impresionant. Cu toate acestea, va prezentam doar trei astfel de motive pentru a le alege. Dupa parerea noastra, sunt suficiente pentru a va convinge ca aveti nevoie de ele.

1. Beneficiati de izolatie termica si fonica

Unul dintre cele mai neplacute lucruri pe timpul sezonului rece este sa constatati ca se pierde caldura din locuinta. Oricat de mult ati lasa incalzirea sa functioneze, constatati ca in casa este rece. Ei bine, acest lucru se intampla pentru ca pe undeva se pierde caldura. Acest lucru se intampla daca aveti usi si ferestre cu tamplaria din lemn si cu un singur strat de sticla.

Termopane BrasovDaca faceti trecerea la usi si geamuri termopane Brasov, nu veti mai sti ce inseamna pierderea de caldura. Tamplaria din care sunt fabricate termopanele este de cea mai buna calitate, si nu permite trecerea aerului cald sau rece. Geamurile de la usa si ferestre au strat dublu de sticla. Unele sunt prevazute chiar cu strat triplu de sticla, astfel ca nu se mai poate pierde caldura. Practic, este imposibil ca aerul sa treaca prin acele straturi de sticla.

Nu doar izolatia termica este importanta. Aceste usi si geamuri ofera si o foarte buna izolatie fonica. Datorita materialelor din care sunt fabricate si datorita straturilor de sticla ale geamurilor, sunetul este blocat. Nu va mai deranjeaza nici claxoanele si nici galagia din mediul exterior. Puteti sa dormiti oricand si sa va relaxati in propria locuinta.

2. Va ofera un nivel sporit de siguranta

Siguranta trebuie sa fie pe primul loc. Aici ne referim si la faptul ca ferestrele si usile termopane Brasov sunt aproape imposibil de deschis de catre hoti. Acestea sunt dotate cu sistem de inchidere foarte performant, in mai multe puncte. Practic, aceste puncte blocheaza usa sau fereastra, pentru a nu se mai deschide, cand manerul este rotit.

Cand aveti copii mici, acest sistem este perfect. Exista posibilitatea chiar de a bloca ferestrele, inchizandu-le cu cheia. In acest fel, cei mici nu se vor putea catara pentru a deschide fereastra.

3. Durata de viata indelungata

In comparatie cu usile si ferestrele care au tamplaria din lemn, termopanele sunt mult mai durabile si rezistente. Acestea au avantajul de a nu se lasa afectate de factori daunatori. Ne referim in mod evident la umiditate, la razele soarelui sau chiar si la insecte.

Lemnul in schimb este afectat de toti acesti factori. Tocmai de aceea, trebuie sa evitati acest tip de tamplarie. In plus, sa nu uitam ca tamplaria din lemn trebuie vopsita si revopsita periodic. Cu termopanele insa scapati si de aceasta grija.

Concluzie

Asadar, exista suficient de multe motive pentru a alege usi si ferestre termopane Brasov. Unele dintre acestea v-au fost prezentate in randurile anterioare. Cu toate acestea insa, doar dvs. puteti decide daca le alegeti sau nu.

Verifica si

Finestre PVC

Finestre PVC

Finestre PVC: Una Scelta Sostenibile per la Tua Casa e l’Ambiente Il PVC, o cloruro …

Close